Accountmanagement

Er zijn veel redenen waarom het inhuren van een flexibele vertegenwoordiger voor korte of lange termijn uitkomsten biedt. Denk aan een nieuw product waarbij de markt nog opengebroken moet worden. Of een bestaand product introduceren in een nieuwe markt. Daarvoor wil en kan je niet altijd je bestaande commerciƫle team inzetten.

Of een accountmanager is langere tijd afwezig maar de lopende zaken of de marktintroductie kunnen/kan niet wachten.

Of je hebt simpelweg een organisatie die niet groot genoeg is voor een dure fulltime accountmanager.

Of je zoekt concreet een architectenbezoeker om je product in de kijker te spelen voor ontwerp, engineering en voorschrijving. Je wilt je verkoopteam namelijk niet afleiden van sales.

VorteKx heeft ervaring met al deze uitdagingen. Kijk voor wie wij nu werken of gewerkt hebben. En bel gerust voor informatie.

Kan ik u ook verder helpen?

Bent u overtuigd dat ik ook wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Joop Kolkman

Joop Kolkman

Mijn actieve loopbaan in verkoop begon op mijn 21e in de binnendienst. Vanaf mijn 23e werd het buitendienst advertentieverkoop voor makelaarskranten. Gevolgd door vakmedia voor bouw- en techniek. Daarna deed ik veel kennis- en verkoopervaring op in de transitie van traditionele informatieproducten naar online databased applicaties. En ook in de bouwwereld zelf ben ik actief geweest in verkoop van grootschalige (kozijn)projecten.

Ik ben werkzaam geweest voor A-merken als o.a. Cobouw, Schuttevaer, NBD/nbdonline.nl, De Vries Gorredijk/Vrigo+. In dezelfde periode ben ik na scholing bij het NIMA in nevenfuncties actief geweest voor deze organisatie als praktijk examinator en case schrijver van NIMA Sales A/B examens.

Zowel in uitvoerende als leidinggevende verkoopfuncties ben ik altijd geboeid geweest, en op zoek gebleven, naar nieuwe kansen. Noem het strategie, tactiek en/of marketing: als je iets wilt verkopen heb je het allemaal nodig. Verkoop is dus leuk en veelzijdig.

Mijn ambitie met VorteKx is om drie decennia ervaring en kennis te bundelen en u aan te bieden in de vorm die bij u past. Bij voorkeur in de "operatie": waar kunnen we het "vliegwiel" aanzwengelen? En dan aan de slag!

Met het allerbelangrijkste besef: verkoop is mensenwerk, en werk voor en van mensen.