Ik heb 1 referentie(s) voor u!

BOQUE App

Product

Achter iedere gevel schuilt een verhaal. De BOQUE app neemt je mee op ontdekkingsreis door architectuur en vertelt bij een object het verhaal van de architect.

BOQUE is een bron van informatie van architecten voor architecten. Maar ook informatie voor opdrachtgevers en bouwers, en een ideaal platform voor leveranciers van bouwmaterialen om ook hun aandeel toe te lichten. Het hoe en waarom van de materiaalkeuzes die zijn gemaakt.

Je kan de app gebruiken als je onderweg bent als je wordt geïnspireerd door een object dat je ziet. Of je gebruikt het achter je bureau of op de bank, scrollend door gebouwen, met veel beeldmateriaal en een doeltreffende en gemakkelijke zoekstructuur. Het aantal projecten dat toegevoegd wordt groeit dagelijks.

Opdracht

VorteKx participeert als mede aandeelhouder in BOQUE app. Onze dagelijkse rol is het leggen van contacten met toeleveranciers van bouwmaterialen. Als lid van BOQUE mogen ze onbeperkt projecten toevoegen aan de app. Hun voordeel is een relationele brug naar de architecten.

Maar omgekeerd mogen zij ook hun verhaal doen in de door architecten reeds geüploade projecten. De sales- en marketing medewerkers van de bouwtoeleverancier hebben op deze wijze hun projectportfolio altijd bij zich ‘onder de knop’.

Makkelijk op klantbezoek, op een beurs of een event, maar ook in een beeldvergadering. Het netwerk van VorteKx en de ervaring in ‘bouw uitgeverij’ gaf VorteKx een straatlengte voorsprong om te participeren in dit unieke platform voor ontwerpend Nederland en België.