Ik heb 1 referentie(s) voor u!

Pavatex

Product

Pavatex circulaire houtvezelisolatie isolatie van Soprema levert een substantiële bijdrage aan de verduurzaming van bouwprojecten. Het streven naar “nul op de meter” qua energiegebruik, maar ook het gebruik van circulaire materialen is niet nieuw! Echter, al deze eisen moeten ook binnen redelijke budgetten tot stand gebracht worden.

Pavatex is ook niet nieuw, sterker, het bestaat bijna 90 jaar ervaring. Klik op de link om in anderhalve minuut een indruk te krijgen van Pavatex. Pavatex is sinds 2016 onderdeel van Soprema. Als “uitsmijter” draagt Pavatex bij aan een forse Co2 reductie. Maar ook aan een hoger comfort, een gezonder leefklimaat en een lagere energierekening.

Opdracht

Pavatex scoort goed in renovatie- en transformatie projecten. Bij VorteKx bezitten we specifieke kennis over deze commercieel niet eenvoudig te bewerken bedrijfskolom/DMU. Wij maken afspraken voor het technisch goed onderlegde sales team. Kwalitatief hoogstaande afspraken bij woningbouwcorporaties, vastgoed onderhouds bedrijven (VGO’s), architecten en bouwbedrijven.