• Startdatum:
    Juli 2020
  • Einddatum:
    Heden

Product

NOE-Betonvormgeving is een zelfstandige werkmaatschappij van NOE-Bekistingstechniek uit Arkel. 
De moedermaatschappij is als sinds de jaren ’50 actief en bekend in betonbekisting, voor elk denkbaar bouwwerk in B&U en Infra. NOE-Betonvormgeving specialiseert zich in de toepassing van beton als esthetisch bouwmateriaal. Bekend zijn de NOEplast structuurmatten die architecten helpt om met beton gewenste vormen te geven aan gevel en interieur. Maatwerk is geen uitzondering. NOEliner zijn zogenaamde loopvlakstructuurmatten waarmee conform de NEN 7907 antislip afwerking op loopvlakken als b.v. balustrades en trappen aangebracht wordt. Kortom, zodat mens en dier niet uit kan glijden!

Opdracht

Door een samenwerking aan te gaan met DG Rubber heeft NOE zijn productieproces kunnen optimaliseren. Tevens zijn er een aantal structuren aan het assortiment toegevoegd. Want, zo is de redenatie, naast functionaliteit mag een loopvlak ook visueel mooi zijn. En daarom biedt NOE graag variatie in motieven. De prijsstelling is nu zeer concurrerend en de keuze is vergroot. Reden te meer om de markt te bewegen NOE-Liner voor te schrijven en/of te bestellen. VorteKx voert actieve telefonische acquisitie en sales uit onder prefab betonbouwers voor NOE-Liner.

Extra informatie

NOE Betonvormgeving

Kan ik u ook verder helpen?

Bent u n.a.v deze testimonial overtuigd dat ik ook wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Joop Kolkman

Joop Kolkman

Mijn actieve loopbaan in verkoop begon op mijn 21e in de binnendienst. Vanaf mijn 23e werd het buitendienst advertentieverkoop voor makelaarskranten. Gevolgd door vakmedia voor bouw- en techniek. Daarna deed ik veel kennis- en verkoopervaring op in de transitie van traditionele informatieproducten naar online databased applicaties. En ook in de bouwwereld zelf ben ik actief geweest in verkoop van grootschalige (kozijn)projecten.

Ik ben werkzaam geweest voor A-merken als o.a. Cobouw, Schuttevaer, NBD/nbdonline.nl, De Vries Gorredijk/Vrigo+. In dezelfde periode ben ik na scholing bij het NIMA in nevenfuncties actief geweest voor deze organisatie als praktijk examinator en case schrijver van NIMA Sales A/B examens.

Zowel in uitvoerende als leidinggevende verkoopfuncties ben ik altijd geboeid geweest, en op zoek gebleven, naar nieuwe kansen. Noem het strategie, tactiek en/of marketing: als je iets wilt verkopen heb je het allemaal nodig. Verkoop is dus leuk en veelzijdig.

Mijn ambitie met VorteKx is om drie decennia ervaring en kennis te bundelen en u aan te bieden in de vorm die bij u past. Bij voorkeur in de "operatie": waar kunnen we het "vliegwiel" aanzwengelen? En dan aan de slag!

Met het allerbelangrijkste besef: verkoop is mensenwerk, en werk voor en van mensen.

Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.