• Startdatum:
    November 2020
  • Einddatum:
    Heden

Product

Achter iedere gevel schuilt een verhaal. De BOQUE app neemt je mee op ontdekkingsreis door architectuur en vertelt bij een object het verhaal van de architect.

BOQUE is een bron van informatie van architecten voor architecten. Maar ook informatie voor opdrachtgevers en bouwers, en een ideaal platform voor leveranciers van bouwmaterialen om ook hun aandeel toe te lichten. Het hoe en waarom van de materiaalkeuzes die zijn gemaakt.

Je kan de app gebruiken als je onderweg bent als je wordt geïnspireerd door een object dat je ziet. Of je gebruikt het achter je bureau of op de bank, scrollend door gebouwen, met veel beeldmateriaal en een doeltreffende en gemakkelijke zoekstructuur. Het aantal projecten dat toegevoegd wordt groeit dagelijks.

Opdracht

VorteKx participeert als mede aandeelhouder in BOQUE app. Onze dagelijkse rol is het leggen van contacten met toeleveranciers van bouwmaterialen. Als lid van BOQUE mogen ze onbeperkt projecten toevoegen aan de app. Hun voordeel is een relationele brug naar de architecten.

Maar omgekeerd mogen zij ook hun verhaal doen in de door architecten reeds geüploade projecten. De sales- en marketing medewerkers van de bouwtoeleverancier hebben op deze wijze hun projectportfolio altijd bij zich ‘onder de knop’.

Makkelijk op klantbezoek, op een beurs of een event, maar ook in een beeldvergadering. Het netwerk van VorteKx en de ervaring in ‘bouw uitgeverij’ gaf VorteKx een straatlengte voorsprong om te participeren in dit unieke platform voor ontwerpend Nederland en België.

Extra informatie

Lees hier reviews over BOQUE

Kan ik u ook verder helpen?

Bent u n.a.v deze testimonial overtuigd dat ik ook wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Joop Kolkman

Joop Kolkman

Mijn actieve loopbaan in verkoop begon op mijn 21e in de binnendienst. Vanaf mijn 23e werd het buitendienst advertentieverkoop voor makelaarskranten. Gevolgd door vakmedia voor bouw- en techniek. Daarna deed ik veel kennis- en verkoopervaring op in de transitie van traditionele informatieproducten naar online databased applicaties. En ook in de bouwwereld zelf ben ik actief geweest in verkoop van grootschalige (kozijn)projecten.

Ik ben werkzaam geweest voor A-merken als o.a. Cobouw, Schuttevaer, NBD/nbdonline.nl, De Vries Gorredijk/Vrigo+. In dezelfde periode ben ik na scholing bij het NIMA in nevenfuncties actief geweest voor deze organisatie als praktijk examinator en case schrijver van NIMA Sales A/B examens.

Zowel in uitvoerende als leidinggevende verkoopfuncties ben ik altijd geboeid geweest, en op zoek gebleven, naar nieuwe kansen. Noem het strategie, tactiek en/of marketing: als je iets wilt verkopen heb je het allemaal nodig. Verkoop is dus leuk en veelzijdig.

Mijn ambitie met VorteKx is om drie decennia ervaring en kennis te bundelen en u aan te bieden in de vorm die bij u past. Bij voorkeur in de "operatie": waar kunnen we het "vliegwiel" aanzwengelen? En dan aan de slag!

Met het allerbelangrijkste besef: verkoop is mensenwerk, en werk voor en van mensen.

Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.