• Startdatum:
    Mei 2019
  • Einddatum:
    Heden

Product

Stelcon, onderdeel van de BTE groep, is in Duitsland net als in Nederland een bekende leverancier van de zogenaamde Stelcon platen. Oplossingen in beton om snel en efficient terreinen voor kortere of langere tijd te verharden.

Opdracht

Vanuit Duitsland wordt al een aantal jaar met succes de zogenaamde staalankerplaat als complementair product aan betonvloeren voor nieuwbouw en reparatie/renovatie vermarkt. Stelcon GmbH is van zins de staalankerplaat ook in Nederland te introduceren. Door middel van bezoeken en interviews aan de bedrijfskolommen van opdrachtgevers, architecten/ingenieurs, bouwbedrijven en vloerenbedrijven, brengt VorteKx de markt in kaart om de een fundament te kunnen leggen onder een salesstrategie voor een duurzame marktintroductie.

Extra informatie

De originele Stelcon platen

Kan ik u ook verder helpen?

Bent u n.a.v deze testimonial overtuigd dat ik ook wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Joop Kolkman

Joop Kolkman

Mijn actieve loopbaan in verkoop begon op mijn 21e in de binnendienst. Vanaf mijn 23e werd het buitendienst advertentieverkoop voor makelaarskranten. Gevolgd door vakmedia voor bouw- en techniek. Daarna deed ik veel kennis- en verkoopervaring op in de transitie van traditionele informatieproducten naar online databased applicaties. En ook in de bouwwereld zelf ben ik actief geweest in verkoop van grootschalige (kozijn)projecten.

Ik ben werkzaam geweest voor A-merken als o.a. Cobouw, Schuttevaer, NBD/nbdonline.nl, De Vries Gorredijk/Vrigo+. In dezelfde periode ben ik na scholing bij het NIMA in nevenfuncties actief geweest voor deze organisatie als praktijk examinator en case schrijver van NIMA Sales A/B examens.

Zowel in uitvoerende als leidinggevende verkoopfuncties ben ik altijd geboeid geweest, en op zoek gebleven, naar nieuwe kansen. Noem het strategie, tactiek en/of marketing: als je iets wilt verkopen heb je het allemaal nodig. Verkoop is dus leuk en veelzijdig.

Mijn ambitie met VorteKx is om drie decennia ervaring en kennis te bundelen en u aan te bieden in de vorm die bij u past. Bij voorkeur in de "operatie": waar kunnen we het "vliegwiel" aanzwengelen? En dan aan de slag!

Met het allerbelangrijkste besef: verkoop is mensenwerk, en werk voor en van mensen.

Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.