• Startdatum:
    Januari 2021
  • Einddatum:
    Heden

Product

Pavatex circulaire houtvezelisolatie isolatie van Soprema levert een substantiële bijdrage aan de verduurzaming van bouwprojecten. Het streven naar “nul op de meter” qua energiegebruik, maar ook het gebruik van circulaire materialen is niet nieuw! Echter, al deze eisen moeten ook binnen redelijke budgetten tot stand gebracht worden.

Pavatex is ook niet nieuw, sterker, het bestaat bijna 90 jaar ervaring. Klik op de link om in anderhalve minuut een indruk te krijgen van Pavatex. Pavatex is sinds 2016 onderdeel van Soprema. Als “uitsmijter” draagt Pavatex bij aan een forse Co2 reductie. Maar ook aan een hoger comfort, een gezonder leefklimaat en een lagere energierekening.

Opdracht

Pavatex scoort goed in renovatie- en transformatie projecten. Bij VorteKx bezitten we specifieke kennis over deze commercieel niet eenvoudig te bewerken bedrijfskolom/DMU. Wij maken afspraken voor het technisch goed onderlegde sales team. Kwalitatief hoogstaande afspraken bij woningbouwcorporaties, vastgoed onderhouds bedrijven (VGO’s), architecten en bouwbedrijven.

Extra informatie

Pavatex

Kan ik u ook verder helpen?

Bent u n.a.v deze testimonial overtuigd dat ik ook wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Joop Kolkman

Joop Kolkman

Mijn actieve loopbaan in verkoop begon op mijn 21e in de binnendienst. Vanaf mijn 23e werd het buitendienst advertentieverkoop voor makelaarskranten. Gevolgd door vakmedia voor bouw- en techniek. Daarna deed ik veel kennis- en verkoopervaring op in de transitie van traditionele informatieproducten naar online databased applicaties. En ook in de bouwwereld zelf ben ik actief geweest in verkoop van grootschalige (kozijn)projecten.

Ik ben werkzaam geweest voor A-merken als o.a. Cobouw, Schuttevaer, NBD/nbdonline.nl, De Vries Gorredijk/Vrigo+. In dezelfde periode ben ik na scholing bij het NIMA in nevenfuncties actief geweest voor deze organisatie als praktijk examinator en case schrijver van NIMA Sales A/B examens.

Zowel in uitvoerende als leidinggevende verkoopfuncties ben ik altijd geboeid geweest, en op zoek gebleven, naar nieuwe kansen. Noem het strategie, tactiek en/of marketing: als je iets wilt verkopen heb je het allemaal nodig. Verkoop is dus leuk en veelzijdig.

Mijn ambitie met VorteKx is om drie decennia ervaring en kennis te bundelen en u aan te bieden in de vorm die bij u past. Bij voorkeur in de "operatie": waar kunnen we het "vliegwiel" aanzwengelen? En dan aan de slag!

Met het allerbelangrijkste besef: verkoop is mensenwerk, en werk voor en van mensen.

Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.