• Startdatum:
    Januari 2017
  • Einddatum:
    Heden

Product

Safeprofiel is een brandwerend profiel voor het lijmen van kalk-en betonsteen wanden dat ontwikkeld is door Jaco van Milligen. Het product vervangt een traditionele methode van bouwen, en heeft als uniek eigenschap dat het als enig product in zijn soort brandwerende keuringsrapporten kan overleggen.

Opdracht

Bij een beperkt aantal klanten van Van Milligen Metselwerken was het lijmprofiel bekend. Onze opdracht was om achtereenvolgens via marktverkenning de juiste sales strategie te ontwikkelen. En deze strategie vervolgens zelf uit te voeren. Van acquisitie, tot verkoop, tot after sales. Deze opdracht loopt nog steeds en Safeprofiel verovert een steeds groter deel van de markt. Met name bouwbedrijven en lijmbedrijven zijn de doelgroep die bewerkt wordt.

Extra informatie

Safeprofiel in de markt gezet

Kan ik u ook verder helpen?

Bent u n.a.v deze testimonial overtuigd dat ik ook wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Joop Kolkman

Joop Kolkman

Mijn actieve loopbaan in verkoop begon op mijn 21e in de binnendienst. Vanaf mijn 23e werd het buitendienst advertentieverkoop voor makelaarskranten. Gevolgd door vakmedia voor bouw- en techniek. Daarna deed ik veel kennis- en verkoopervaring op in de transitie van traditionele informatieproducten naar online databased applicaties. En ook in de bouwwereld zelf ben ik actief geweest in verkoop van grootschalige (kozijn)projecten.

Ik ben werkzaam geweest voor A-merken als o.a. Cobouw, Schuttevaer, NBD/nbdonline.nl, De Vries Gorredijk/Vrigo+. In dezelfde periode ben ik na scholing bij het NIMA in nevenfuncties actief geweest voor deze organisatie als praktijk examinator en case schrijver van NIMA Sales A/B examens.

Zowel in uitvoerende als leidinggevende verkoopfuncties ben ik altijd geboeid geweest, en op zoek gebleven, naar nieuwe kansen. Noem het strategie, tactiek en/of marketing: als je iets wilt verkopen heb je het allemaal nodig. Verkoop is dus leuk en veelzijdig.

Mijn ambitie met VorteKx is om drie decennia ervaring en kennis te bundelen en u aan te bieden in de vorm die bij u past. Bij voorkeur in de "operatie": waar kunnen we het "vliegwiel" aanzwengelen? En dan aan de slag!

Met het allerbelangrijkste besef: verkoop is mensenwerk, en werk voor en van mensen.

Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.