• Startdatum:
    September 2018
  • Einddatum:
    Januari 2019

Product

Dylan Steel Solutions in Oud-Beijerland is een van de meest toonaangevende handelsbedrijven in stalen buizen en buiscomponenten. Bewerkt worden markten als olie- en gas, offshore, scheepvaart, constructiewerk, machinefabrieken enzovoorts. De grote voorraad, vakkennis en flexibiliteit vormen het onderscheidende vermogen van deze wereldwijd leverende onderneming.

Opdracht

De energiemarkt zal sterke veranderingen ondergaan. Dit zal de al bestaande variëteit aan klanttypen enkel groter maken. Hierdoor bestaat een sterke behoefte aan het aanboren van nieuwe markten en het onderscheidend verkopen van ‘Dylan’ zelf. In een vijfdaagse, door VorteKx op maat ontwikkelde, verkooptraining hebben we een team van acht verkopers handvatten en vaardigheden kunnen geven om de toekomstige uitdagingen aan te kunnen.

Extra informatie

Lees meer over de training

Kan ik u ook verder helpen?

Bent u n.a.v deze testimonial overtuigd dat ik ook wat voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Joop Kolkman

Joop Kolkman

Mijn actieve loopbaan in verkoop begon op mijn 21e in de binnendienst. Vanaf mijn 23e werd het buitendienst advertentieverkoop voor makelaarskranten. Gevolgd door vakmedia voor bouw- en techniek. Daarna deed ik veel kennis- en verkoopervaring op in de transitie van traditionele informatieproducten naar online databased applicaties. En ook in de bouwwereld zelf ben ik actief geweest in verkoop van grootschalige (kozijn)projecten.

Ik ben werkzaam geweest voor A-merken als o.a. Cobouw, Schuttevaer, NBD/nbdonline.nl, De Vries Gorredijk/Vrigo+. In dezelfde periode ben ik na scholing bij het NIMA in nevenfuncties actief geweest voor deze organisatie als praktijk examinator en case schrijver van NIMA Sales A/B examens.

Zowel in uitvoerende als leidinggevende verkoopfuncties ben ik altijd geboeid geweest, en op zoek gebleven, naar nieuwe kansen. Noem het strategie, tactiek en/of marketing: als je iets wilt verkopen heb je het allemaal nodig. Verkoop is dus leuk en veelzijdig.

Mijn ambitie met VorteKx is om drie decennia ervaring en kennis te bundelen en u aan te bieden in de vorm die bij u past. Bij voorkeur in de "operatie": waar kunnen we het "vliegwiel" aanzwengelen? En dan aan de slag!

Met het allerbelangrijkste besef: verkoop is mensenwerk, en werk voor en van mensen.

Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.