Roval nog beter voor het voetlicht van bouwbedrijven

Roval Aluminium, meer dan afwerking alleen!

Roval uit Helmond is de laatste decennia uitgegroeid tot marktleider in de bouw voor aluminium afwerkprofielen voor dak en gevel. Deels via de handel worden o.a. bouwbedrijven en dakbedekkers beleverd met bijvoorbeeld dakrandprofielen, en aluminium platen.

Via een uitgekiende en vasthoudende strategie weten architecten ook de weg te vinden naar Roval en is voorschrijving in bestekken meer regel dan uitzondering.

Maatwerk en begeleiding

Roval ontwikkelt steeds meer esthetische producten. Muurafdekkers, lamellenwanden, balusters enz. zijn in het oog springende bouwdelen geworden waarmee sterke accenten in ontwerp worden gelegd. Dit is allemaal project specifiek maatwerk.

Deze ontwikkeling vergt veel van de commerciële organisatie, omdat zij meer en meer als projectorganisatie fungeren. Aan de hand van de Quick Scan – Quick Win – Quick Plan hebben we een hogere effectiviteit in de ‘aanvraag-offerte-orderstroom’ kunnen aanbrengen.

Resultaat


Het resultaat is dat o.a. door het inzetten van 12Build een beter timemanagement toegepast wordt inzake te calculeren projecten. Het traject verbetert inzicht in klantpotentie en ook bij prospects komt Roval op het moment suprême nog beter onder de aandacht.

Laat me u ook helpen uw product beter onder de aandacht te brengen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.