Safeprofiel in de markt gezet

Wat is Safeprofiel?

Safeprofiel is een brandwerend profiel dat wordt toegepast bij het lijmen van wanden met kalk- en betonsteen vellingblokken.  Het is een uitvinding van Jaco van Milligen. Een nieuw en nog onbekend product. Jaco vroeg mij begin 2017 om de verkoopstrategie en de uitvoering op me te nemen.

Jaco geeft uitleg.

Van belang was dat we scherp kregen wat de juiste verkoopkanalen zijn. En hoe tot deze afzetkanalen door te dringen. We hebben de unieke eigenschappen van Safeprofiel geformuleerd. En na het doen van de Quick Scan was de conclusie dat succes primair bij aannemers ligt.

Waar liggen de kansen?

De functionarissen op de afdelingen calculatie / werkvoorbereiding / projectleiding en uitvoering zijn degenen die we moeten bereiken. De Quick Scan wees ons ook de richting naar de specifieke projecten met een brandwerende bestek eis in combinatie met het gebruik van de schoonwerk lijmblokken.

Onderweg naar een beter resultaat, maar hoe?

Afgestemd op de doelgroep, het type project en de vergelijking tussen Safeprofiel en de traditionele bouwmethode hebben we een compact animatiefilmpje ontwikkeld.

Dit filmpje brengen we onder de aandacht van de genoemde doelgroep. Zo veel mogelijk direct geadresseerd aan de juiste functionaris van het bouwproject.

[box]Inmiddels weten bouwers ons steeds vaker te vinden en krijgen we ook aanvragen vanuit de netwerken van de betrokken aannemers.[/box]

Heeft u ook een product waarbij ik u kan helpen het in de markt te zetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Referenties

Hieronder staan een aantal klanten waarvoor ik één van deze diensten heb mogen uitvoeren.