Ik heb 3 referentie(s) voor u!

Werven voor het event “Gevel” in Ahoy

Product

De Jaarbeurs is veruit de meest bekende en langst bestaande beurs- en eventorganisator van Nederland. In deze opdracht was het onderwerp de beurs Gevel die al bijna twee decennia om het jaar gehouden wordt in Rotterdam Ahoy.

Opdracht

Personele uitdagingen bij De Jaarbeurs lagen ten grondslag aan deze opdracht. VorteKx heeft een uitgebreid netwerk hebben in de gewenste doelgroep voor de beurs Gevel: toeleveranciers van gevelmaterialen die op de beursvloer en in kennissessies graag in contact komen met architecten en gevelbouwers. Daarnaast is dit inmiddels de derde opdracht die wij voor De Jaarbeurs uit mogen voeren. We zijn er trots op dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan een goed gevulde beursvloer met standhouders en kennispartners.

Ondersteuning van “BID”: Building Industrialisation Digitalisation

Product

De Jaarbeurs is veruit de meest bekende en langst bestaande beurs- en eventorganisator van Nederland. In deze opdracht was het onderwerp het nieuwe event BID.

Binnen de bouw liggen er op het vlak van industrialisering en digitalisering nog grote kansen. Jaarbeurs lanceert daarom BID (Building Industrialization & Digitization); een jaarlijks contentgedreven, kennisintensief event met recente referentieprojecten en de nieuwste en toekomstige ontwikkelingen op dit gebied.

Opdracht

Tweeledig, zowel het meedenken en uitwerken van het marketingconcept alsmede het ondersteunen in de werving van klanten was onderdeel van de opdracht. Hier werd door meerder mensen van VorteKx aan gewerkt.

Onderzoek: is “Vakbeurs Elektrotechniek” nog relevant?

Product

De Jaarbeurs is veruit de meest bekende en langst bestaande beurs- en eventorganisator van Nederland. In deze opdracht was het onderwerp de beurs Elektrotechniek 6-18 november.

Opdracht

De casus was om te ontdekken of de geplande beurs Elektrotechniek nog bestaansrecht zou hebben. In een alles-of-niets actie heeft VorteKx mee gedacht en mee gewerkt in gesprek met relevante marktpartijen. Het was met name marktverkenning want na drie maanden bleek de conclusie gerechtvaardigd dat een doorstart van deze beurs niet levensvatbaar was.