Ik heb 5 referentie(s) voor u!

Aanbestedingspresentatie voor TechnoTape

Product

TechnoTape is importeur en fabrikant van zelfklevende tapes en verpakkingsfoliën voor de “do it yourself” – en professionele markt.

Opdracht

TechnoTape ondersteunen in het wervend opstellen van een aanbestedings presentatie en document ten behoeve van het behoud van één van de key-accounts van TechnoTape.

Verkooptraining voor Dylan Steel

Product

Dylan Steel Solutions in Oud-Beijerland is een van de meest toonaangevende handelsbedrijven in stalen buizen en buiscomponenten. Bewerkt worden markten als olie- en gas, offshore, scheepvaart, constructiewerk, machinefabrieken enzovoorts. De grote voorraad, vakkennis en flexibiliteit vormen het onderscheidende vermogen van deze wereldwijd leverende onderneming.

Opdracht

De energiemarkt zal sterke veranderingen ondergaan. Dit zal de al bestaande variëteit aan klanttypen enkel groter maken. Hierdoor bestaat een sterke behoefte aan het aanboren van nieuwe markten en het onderscheidend verkopen van ‘Dylan’ zelf. In een vijfdaagse, door VorteKx op maat ontwikkelde, verkooptraining hebben we een team van acht verkopers handvatten en vaardigheden kunnen geven om de toekomstige uitdagingen aan te kunnen.

Kennisverrijking voor Forbo Flooring

Product

Forbo is wereldwijd, maar ook in Nederland, één van de toonaangevende fabrikanten van vloerbedekkingen.

Opdracht

Voor de projectmatige markt, waaronder bij Forbo elk bouwproject valt op particuliere woninginrichting na, heeft Forbo behoefte aan een kennisvoorsprong over de status van bouwprojecten. Maandelijks levert VorteKx hier aan een bijdrage aan een selectie van topprojecten door middel van online, telefonische en bouwproject bezoeken.

Productteksten voor TechnoTape

Product

TechnoTape is importeur en fabrikant van zelfklevende tapes en verpakkingsfoliën voor de “do it yourself” – en professionele markt.

Opdracht

TechnoTape is actief om bij de professionele bouw- en ijzerwarenmateriaalshops een schapformule uit te rollen. Onder de namen TT-Compact en TT-Bulk. Onderdeel van dit proces was dat er kernachtige toepassingsteksten per product moesten worden geschreven. Per productgroep hebben wij een commerciele vertaling gemaakt naar de meest voor de hand liggende kopers. Denk aan stucadoors, installateurs, vloer- wand en plafond applicateurs enzovoorts.

Salespipeline verbeteren

Product

Roval Aluminium uit Helmond is de laatste decennia uitgegroeid tot marktleider in de bouw voor aluminium afwerkprofielen voor dak en gevel. Deels via de handel worden o.a. bouwbedrijven en dakbedekkers beleverd met bijvoorbeeld dakrandprofielen, en aluminium platen.

Opdracht

De productontwikkeling van maatwerkproducten als balusters, lamellenwanden en muurafdekkers zorgt voor een andere dynamiek in de commerciële organisatie. Door o.a. de inzet van 12Build hebben we zorg gedragen voor een verbeterde commerciële keuze, inzicht en verwerking van het traject ‘aanvraag-offerte-orderstroom’.